Privat

Vi erbjuder språkträning både på dLanguage in Use - privatistans (online) och genom personliga möten. Du kan studera huvudsakligen spanska, franska, svenska eller polska men vi kan även skräddarsy kurser i andra språk. Vi vänder oss till dig som läser ett främmande språk i skolan och behöver höja dina studieresultat. Vi vänder oss också till dig som går i tankar att börja studera ett främmande språk och som behöver hjälp för att komma igång och snabba upp inlärningsprocessen. Vi vänder oss även till dig som har läst ett främmande språk och vill nu hålla det vid liv och därför söker tillfällen att använda och vidareutveckla det. Du får gärna välja bland våra paket här nedan. Vi erbjuder också möjlighet att skräddarsy din egen språkkurs på det sättet du finner det mest intressant och givande. Vi har lösningar både för dig som vill studera språk individuellt och för dig som föredrar läsa i grupp.

Individuella kurser

Paket 1

2000 kr per ett paket om 4 tillfällen. Utmärkt startpaket för de som vill ”känna på språket” eller på att studera online. Lämpligt även för dig som behöver läsa på inför prov, få hjälp med att förbereda en redovisning eller ta igen något som du har missat i skolan.

Paket 2

4800 kr per ett paket om 10 tillfällen Detta paket kan vara bra för dig som behöver lära dig mycket under en relativt kort tid och därför vill studera intensivt en kortare period.

Paket 3

9200 kr per ett paket om 20 tillfällen Det är ett paket för dig som vill läsa regelbundet, t.ex. varje vecka. Genom att välja detta paket sparar du 800 kr.


Vanliga frågor


Vilka språk kan jag få läxhjälp i?

Du kan få läxhjälp i franska och spanska.

Vilka språk kan läsas online?

Du kan läsa franska, spanska, svenska eller polska online.

Vilka språknivåer gäller tjänsterna?

Från nybörjare- till avancerad nivå. Enligt europeisk nivåskala: A1, A2, B1 och B2. Enligt svensk nivåskala: steg 1, 2, 3 och 4.

Vad menas med ”Ett tillfälle”?

Ett tillfälle är 45 minuter.

Var kan man få ”läxhjälp hemma”?

Huvudsakligen i östra Göteborg. Det kan tillkomma en framkörningsavgift beroende på var du bor.